Bifează opțiunea

Însumare puncte Acest instrument funcţionează cu un strat tematic de obiecte spaţiale punct şi cu un strat tematic de obiecte spaţiale suprafaţă.

bifează opțiunea

Bifează opțiunea determină întâi ce puncte se încadrează în fiecare suprafaţă. După determinarea acestei relaţii spaţiale punct - suprafaţă, sunt calculate date statistice privind toate punctele din suprafaţă şi, apoi, sunt atribuite suprafeţei. Bifează opțiunea mai simplă statistică este calculul numărului de puncte din suprafaţă, însă mai puteţi obţine şi alte statistici.

De exemplu, să presupunem că aveţi obiecte spaţiale punct reprezentând locaţii de cafenele şi obiecte spaţiale suprafaţă reprezentând judeţe şi doriţi un rezumat al vânzărilor de cafea pe judeţe. Dacă se bifează Utilizare extindere curentă hartă, vor fi analizate numai obiectele spaţiale din stratul tematic cu puncte de intrare şi stratul tematic poligon vizibil din extinderea curentă a hărţii.

My students

Dacă nu se bifează, vor fi analizate toate obiectele spaţiale atât din stratul tematic de puncte de intrare, cât şi din stratul tematic poligon, chiar dacă se află în afara extinderii curente a hărţii. Alegeţi straturi tematice care conţin puncte pentru a le însuma în suprafeţe Stratul tematic de puncte care va fi însumat în suprafeţe.

bifează opțiunea

În afară de a alege un strat tematic din harta dvs. Această acţiune deschide o galerie care conţine o colecţie de straturi tematice utile pentru numeroase analize.

bifează opțiunea

Alegeţi straturi tematice care conţin suprafeţe de însumare Stratul tematic cu suprafeţe în care vor fi însumate punctele. Toate punctele care cad în interiorul graniţelor suprafeţelor din acest strat tematic vor fi numărate şi rezumate opţional utilizându-se statisticile alese.

Păstrare suprafeţe fără puncte Determină dacă suprafeţele care nu conţin niciun punct apar în stratul tematic rezultat. Dacă nu se bifează, suprafeţele fără puncte nu vor apărea în rezultat.

Introducere dimensiune buffer

Dacă se bifează, suprafeţele fără puncte vor apărea în rezultat. Adăugare statistică Puteţi calcula statistici despre atribute ale stratului tematic punct de intrare, precum sumă, medie, minim, maxim şi abatere standard. Stratul tematic rezultat va conţine un atribut nou pentru fiecare statistică calculată.

Se pot adăuga oricâte statistici alegând un atribut şi o statistică va apărea o nouă casetă derulantă.

Other teachers

Alegere câmp după care să se facă gruparea Puteţi crea bifează opțiunea statistice utilizând un atribut din stratul tematic de puncte de intrare. Statistica pentru fiecare punct împreună cu numărul de puncte vor fi afişate în fereastra pop-up a stratului tematic rezultat.

  • Înregistrarea unei emisiuni de opțiuni
  • se bifează, după - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
  • Более часа светляки двигались на запад.
  • În ce moduri câștigă oamenii pe internet
  • Bifează ce simți! Reflectează la opțiunile tale! - Quiz
  • Câștigă bani pe banii altor persoane
  • Ceea ce se numește o linie de tendință

Când alegeţi un atribut de grupare, sunt create două rezultate: stratul tematic rezultat şi un tabel rezultat ce conţine statisticile pentru fiecare grup unic.

Adăugare minoritate, majoritate Această casetă de selectare este activată când alegeţi un câmp după care să efectuaţi gruparea. Dacă doriţi să aflaţi ce valori de atribute din fiecare grup reprezintă minoritatea cele mai puţin frecvente sau majoritatea cele mai frecvente din interiorul fiecărei graniţe, selectaţi Adăugare minoritate, majoritate. Când selectaţi Adăugare minoritate, majoritate, în stratul tematic rezultat sunt adăugate două câmpuri noi.

Creare buffere Un buffer este o suprafaţă care acoperă o anumită distanţă faţă de un obiect spaţial punct, linie sau suprafaţă.

Dacă selectaţi şi opţiunea Adăugare procentaje, în stratul tematic rezultat sunt adăugate încă două câmpuri, conţinând procentajele valorilor de atribute aflate în minoritate şi majoritate în fiecare grup. De exemplu, dacă sunteţi arhitect peisagist într-un oraş bifează opțiunea doriţi să aflaţi ce specii de copaci se află în minoritate şi ce specii în majoritate în toate parcurile din oraş, însumaţi datele despre copaci cu suprafeţele parcurilor şi bifaţi această opţiune.

Adăugare procente Această casetă de selectare este activată când alegeţi un câmp după care să efectuaţi gruparea.

bifează opțiunea

Selectaţi Adăugare procentaje dacă doriţi să aflaţi procentajul fiecărei valori de atribut din fiecare grup. În tabelul de rezultate este adăugat un nou câmp, care conţine procentajele fiecărei valori de atribut din fiecare grup.

Tick the appropriate box es. Old electrocutioner aici se bifează puternic atunci când cineva se află. Old electrocutioner here gets mighty ticked when someone lies. Pentru reînnoirea permisului, se bifează căsuța 4.

Dacă este bifată şi opţiunea Adăugare minoritate, majoritate, în stratul tematic rezultat sunt adăugate încă două câmpuri cu procentajele valorilor de atribute aflate în minoritate şi majoritate în fiecare grup. Nume strat tematic rezultat Acesta este numele stratului tematic care va fi creat în Resursele mele şi adăugat în hartă.

Alegeţi straturi tematice care conţin puncte pentru a le însuma în suprafeţe

Numele implicit se bazează pe numele instrumentului şi numele stratului tematic bifează opțiunea intrare. Dacă stratul tematic rezultat există deja, vi se va solicita să furnizaţi un alt nume. Utilizând caseta derulantă Salvare rezultat în, puteţi specifica numele unui director din Resursele mele în care va fi salvat rezultatul.

Resetarea parolei Aniversaria