Deribitul are o dominanță de 63% asupra pieței de opțiuni Bitcoin |

Dominanta bitcoin

Conținutul

  câștigurile dvs pe opțiunile binare opțiune investi recenzii

  Republicată de Platon Deribit a apărut ca fiind cel mai dominant schimb de instrumente derivate Bitcoin înainte de expirarea masivă a contractelor de opțiuni vineri. Firma cu sediul în Panama acoperă acum aproape 63 la sută din totalul dobânzii deschise OI pe piața criptomonedelor.

  opțiune binară de 15 min ce conduce piața opțiunilor binare

  Numărul total de contracte restante de opțiuni bitcoin pe Deribit a ajuns în medie la 73, Acesta valorează În comparație, valoarea totală a opțiunilor Bitcoin OI de pe bursa de mercantil din Chicago CME valorează doar 80 de milioane de dolari. Deribit domină Piața de opțiuni Bitcoin prin acoperirea a aproximativ 63 la sută din totalul interesului său dominanta bitcoin.

  opțiune binară cont demo 24option trebuie să poți câștiga nu numai bani

  Datele furnizate de Skew joi au relevat că schimbul de instrumente derivate cripto-bazate pe Panama are aproximativ 73, de contracte restante de opțiuni BTC, care vor expira pe 26 iunie. Pe baza ratelor actuale, acestea se ridică la aproape Interesul Opțiunilor BTC totale.

  cum să faci bani din lego tranzacționarea pe știri economice

  Sursă: oblic De asemenea, Deribit găzduiește, de asemenea, contracte de opțiuni Ethereum în valoare de Între timp, numărul total de contracte restante în toate schimburile este în valoare de 2 miliarde de dolari.

  Care include Bursă comercială din Chicago, cu sediul în SUA CMEcare este o dominanta bitcoin mai bine reglementată decât Deribit, dar reflectă doar un interes deschis în valoare de 80 de milioane de dolari.

  strategie de opțiuni binare pentru h1 ce te împiedică să câștigi bani mari

  Contracte Bitcoin mai ieftine ÎnDeribit și-a dovedit poziția dominantă înglobând peste 95 la sută din întreaga piață a instrumentelor derivate. Se observa anticipat că schimbul nereglementat își va pierde strălucirea în fața platformelor nou-sosite și prietenoase cu reglementările, cum ar fi Bakkt și CME Intercontinental Exchange. Cu toate acestea, dominanța susținută a Deribit asupra pieței de opțiuni crypto a indicat că investitorii cu amănuntul preferă în continuare să tranzacționeze pe schimburile din afara SUA.

  Sentimentul favorizează Deribit, de asemenea, deoarece permite comercianților să dominanta bitcoin contracte cu o valoare de până la 0.

  face bani stând pe canapea perspective forex tampere

  Cei cu opțiuni de apel se așteaptă să cumpere criptomoneda la un preț predeterminat - numit preț de grevă - înaintea datei de expirare a contractului. Între timp, cei cu opțiuni de vânzare câștigă dreptul de a vinde BTC. Atât opțiunile de apelare, cât și de plasare se însumează ca număr total de contracte restante, neinstalate. La fel de Deribit închide pentru a executa peste un miliard de dolari din aceste poziții deschise vineri, aceasta marchează cele mai importante opțiuni ale industriei.

  • Crypto newsletter: Bitcoin și Ripple pregătite de revenire?
  • Я тоже рад.
  • Нет, спасибо, - Николь решительно отодвинула .
  • Crypto newsletter: Bitcoin și Ripple pregătite de revenire? | XTB
  • Deribitul are o dominanță de 63% asupra pieței de opțiuni Bitcoin |

  Fiabilitate Deribit este, de asemenea, lider în fața concurenței sale, cu capacitatea sa de a conține riscuri de piață. Dându-se seama că expirarea mare poate determina comercianții să își depună contractele deschise până la următoarea dată de expirare, schimbul a ridicat cerințele de marjă pentru clienți specifici.

  Ca urmare, ar fi mai scump pentru comercianții influenți să sară expirarea. Dar, în același timp, mișcarea i-ar determina pe toți să-și închidă forțele.

  Volatilitatea mai mare face ca opțiunile să fie mai scumpe, permițând deținătorilor existenți să-și vândă contractele într-un ritm mai mare.