stake | Plato. Vertical Search. Ai.

Jeton platformă

Conținutul

  jeton platformă

  Acesta este disponibil la bursă de la sfârșitul lunii septembrie. Aceste soluții aduc cu ele numeroase noi oportunități pentru piețele digitale, cum ar fi creșterea lichidității, democratizarea proceselor de modelare a pieței și un acces mai bun la aceasta pentru clienții cu amănuntul.

  Un nou a fost lansat în același timp semn DETO.

  De asemenea, a fost folosit pentru a jeton platformă recompense acelor furnizori de lichidități care blochează BTC să fie USDT în pot, cu excepția randamentelor generate de mișcările pieței.

  Aceste evenimente au jeton platformă un mare interes în rândul comunității criptomonede. Jetonul DETO a fost lansat cu un fond inițial de de milioane de tokneów, din care de milioane au fost alocate premiilor suplimentare, inclusiv pentru furnizorii de lichidități.

  jeton platformă

  Distribuția are loc zilnic și, în plus, conform declarației Delta Exchange, 25 la sută. Vor intra din nou în bazin sub formă de noi premii.

  jeton platformă

  Jetoanele câștigate pot fi folosite pentru a plăti comision pe platformă sau ca garanție pentru viitor. În plus, Delta Exchange a lansat vânzarea privată de jetoane DETO, repartizate pe trei runde și în valoare de de milioane de jetoane.

  jeton platformă

  Ca urmare, a devenit unul dintre primele burse centralizate care au implementat AMM pentru a crește lichiditatea, precum și pentru a democratiza procesele de modelare a pieței. În același timp, aceste procese au devenit disponibile și pentru clienții cu amănuntul.

  jeton platformă

  De asemenea, este de remarcat faptul că AMM crește lichiditatea în registrele de comenzi Delta Exchange, eficientizând spațiul de tranzacționare și oferind comercianților mai multe oportunități de a evalua platforma.