▷ Suporturi de suzeta personalizate - Lanțuri din silicon - Lullaby

Lanț opțional

Curățare transmisie bicicletă în doar câteva minute

Lanţ cu elevator cu cupe Descriere Carcasele elevatorului cu cupe sunt autoportante, necesită însă ghidaje orizontale la distanţe de maximal 15 m precum şi la capătul elevatorului cu cupe. Capul elevatorului cu cupe este compus din clapete pentru ajustarea capătului de deversare. În partea superioară este plasat un capac mobil cu vizor.

lanț opțional

Arborele de propulsie este fixat în crapodine superioare, inchise cu inele de etanşare şi cu posibilitate de ungere. Propulsia este realizata cu un motor cu reductor.

Pentru un randament mai mare, vă recomandăm un sistem de propulsie cu pinioni cilindrici dinţati, opţional cu acţionare auxiliară.

lanț opțional

Pornirea poate fi îmbunătăţită prin utilizarea unui cuplaj hidraulic, respectiv printr-o fină propulsie electrică. Puţurile coşurile duble şi simple sunt construcţii normate din componente din tablă lanț opțional flanşe de prindere.

lanț opțional

Uşa de întreţinere şi montaj va fi amplasată în construcţia turnului la cca. Piciorul elevatorului cu cupe poate fi executat optional cu lagăr interior cu baie de ulei sau crapodine exterioare. Întinderea lanţului se realizează cu contra greutăţi sau printr-un pivot cu arc.

Volver Heder cu lanțuri Model G Hederele pentru floarea-soarelui oferite de Moresil cu rânduri pleacă din fabrică adaptate la marca și modelul combinei pe care vor fi montate. Fiecare dintre ele dispune de toate dotările necesare pentru performanță optimă.

Roţile de antrenare-RUD sunt în funcţie de tipul de lanţ, roţi dinţate, cu segmenţi demontabili din aliaj superior sau roţi dinţate cu dinţi demontabili din aliaj superior. Rolele de ghidare-RUD sunt role de lanţ cu segmenţi demontabili din aliaj superior respectiv inel rotativ.

lanț opțional

Cupele sunt realizate conform specificaţiilor DIN lanț opțional corespunzător normelor noastre interne. Materia prima utilizată este oţel, inox, sau cauciuc.

lanț opțional

Prinderea cupelor se realizează prin etriere de lant, cleme înşurubabile, elemente de antrenare sau coliere unghiulare. Lanţurile sunt tratate conform specificaţiilor DIN sau conform inovaţiilor speciale din oţel superior foarte rezistent la uzură.

Se utilizează şi lanţ articulat dublu sau central.

lanț opțional

Sisteme de siguranţă, compuse din turometre şi indicator de umplere, supraveghează sistemul operational al elevatorului cu cupe. Se pot livra diferite accesorii.