JVC KD R611EY CoverRear_KD R611_007A_f User Manual GET0640 007B

Moznost binara,

Conținutul

  Pentru instalare şi conexiuni, consultaţi manualul separat.

  moznost binara

  Vă rugăm să citiţi cu atenţie toate instrucţiunile înainte de utilizare, pentru a vă asigura că aţi înţeles pe deplin şi pentru a obţinea cea mai bună performanţă de la unitate.

  În interior nu sunt componente servisabile de către utilizator; lăsaţi servisarea pe seama personalului calificat. Nu priviţi direct cu instrumente optice.

  moznost binara

  Avertisment: Dacă utilizaţi aparatul în timpul şofatului, exercitaţi prudenţă sporită pentru a evita accidentele. Dacă aţi parcat maina pentru o perioadă prelungită de timp pe vreme caldă sau rece, aşteptaţi până când temperatura din maşină devine normală, înainte de a opera unitatea.

  Informaţii pentru utilizatori cu privire la evacuarea ca deşeu a echipamentelor şi bateriilor vechi Aceste simboluri indică faptul că produsul şi bateriile cu acest simbol nu trebuie să fie evacuate la fel ca deşeurile menajere la finalul duratei de viaţă.

  Dacă doriţi să evacuaţi ca deşeu acest produs şi bateria, vă rugăm să faceţi acest lucru moznost binara conformitate cu legislaţia în vigoare sau cu alea prevederi din ţara sau municipalitatea dumneavoastră. Prin evacuarea corectă a acestui produs, veţi avuta la conservarea resurselor naturale şi veţi contribui la prevenirea posibilelor efecte moznost binara asupra mediului şi sănătăţii umane.

  moznost binara

  Observaţie: Semnul Pb de mai jos pentru baterii indică faptul că bateria conţine plumb.