cu net 4G Nelimitat pe bune!

Opțiune expirată. Setarea datei de expirare a unui mesaj

pentru a face bani online cum să faci 2021 pentru bani

Mai puțin Notă: Dorim să vă oferim cel mai recent conținut de ajutor, cât mai rapid posibil, în limba dvs. Această pagină a fost tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități. Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util.

cum se deschide un cont demo opțiune binară milioane de recenzii

Vă rugăm să ne spuneți dacă informațiile v-au fost utile, în partea de jos a acestei pagini. Aici se află articolul în limba englezăca să îl puteți consulta cu ușurință. Când trimiteți un mesaj care depinde de o perioadă de timp, setați o dată de expirare pentru ca destinatarii dvs.

Etichete speciale pentru produse din carne

Faceți clic pe Opțiuni. În grupul Mai multe opțiuni, faceți clic pe lansatorul casetei de dialog Opțiuni pentru mesaj.

lucrați de la domiciliu în publicare altai trading llc

Sub Opțiuni livrare, bifați Expiră după, apoi selectați o dată și o oră. Atunci când trece data de expirare, mesajul rămâne vizibilă în lista de mesaje cu o linie. Încă poate fi deschis, dar tăiere oferă o idee despre vizual că mesajul este învechită sau nu mai relevante.

Cartela expirata

Ștergerea expirat mesajelor din inbox Dacă ați primit unul sau mai multe mesaje care au expirat acum și sunt afișate în lista de opțiune expirată cu o linie, le puteți șterge selectându-le și făcând clic pe Ștergere din panglică sau apăsând tasta Delete pe tastatură. Nu există nicio modalitate de a șterge mesajele expirat automat.

În plus, beneficiezi de numeroasele avantaje ale tarifelor preplată mai ieftine și nenumărate opțiuni. Există un tarif potrivit pentru oricine.

Adăugați o dată de expirare la toate mesajele pe care le trimiteți Puteți configura Outlook pentru a adăuga automat o dată de expirare a unele numărul de zile după ce mesajul este trimis. Selectați corespondență în panoul din stânga.

câștigați bitcoin într- o săptămână la ce oră apare piața valutară duminică

Defilați în jos pentru a trimite mesaje. Bifați caseta marcarea mesajelor ca expirat după acest număr de zile și introduceți un număr de zile între 1 și Faceți clic pe OK.

Setați o dată de expirare pentru un mesaj pe care le primiți Puteți să setați o dată de expirare pentru un mesaj pe care l-ați primit.

Cod de verificare expirat

Faceți dublu clic pentru a deschide mesajul. Nu puteți seta o dată de expirare din panoul de citire.

  • Strategie pentru opțiuni binare pe m5
  • Câștigați bani pe internet pentru începători
  • Перед Николь в сотне метров над казавшимся неповрежденным домом висел светляк.

Sub Opțiuni livrare, opțiune expirată caseta de selectare pentru expiră după și selectați o dată și oră pentru mesajul de a expira. Faceți clic pe Închidere, apoi faceți clic pe butonul Salvare în colțul din stânga sus a mesajului pentru a salva data de expirare.

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.