Rainbow option - Wikipedia

Opțiunea curcubeu. Basket option - Wikipedia

Conținutul

  opțiunea curcubeu

  Adăugați în lista de dorințe Instalați Bule și curcubeu este o distracție, de jocuri gratuite viu cu efecte opțiunea curcubeu în Open GL.

  Decoreaza ecranul telefonului acest wallpaper frumos. În mijlocul a cererii, veți găsi mai multe opțiuni interesante, defilați tapet la atingere, sau Gyro opțional.

  opțiunea curcubeu

  Puteți crea propria imagine de fundal, inclusiv numai acele elemente care vă place. Bule și curcubeu monitorului vii este complet interactiv, toate obiectele reacționează la atingerea ta. Caracteristici App:- 4 medii fantastice a alege de la- Ploaie Animate- Efectul de apă - pentru a obține efectul de tobogan de apă degetul pe ecran- 4 forme baloanelor 3D - presa opțiunea curcubeu a izbucni bule- 5 tipuri de fluturi colorat- 4 tipuri de frunze- 4 tipuri de petale frumoase- Particule clipesteLa fiecare fel pe care le puteți schimba dimensiunea, viteza, și valoarea elementului.

  Aspectul final de tapet depinde opțiunea curcubeu întregime de tine.

  opțiunea curcubeu

  Dacă aveți probleme cu tapet de zi cu bule și curcubeu, în loc de oferindu-ne o evaluare negativă, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și de revizuire pe scurt problema. Aceasta ne va ajuta să rezolva în următoarele actualizări de imagini de fundal vii. Bule și curcubeu vii tapet este gratuită, dar conține anunțuri în interiorul aplicației. Veniturile din publicitate ne va ajuta să creeze aplicații gratuite noi, atractive.

  Citește acest ghid pentru componente creative inspirat din ideile celor de la Creative Shop Facebook și descoperă noi modalități de a-ți prezenta afacerea lumii întregi.

  Toate permisiunile sunt necesare numai pentru anunțurile și sunt gestionate de către furnizorii de încredere. Afișați mai mult.