Dell Latitude E / Руководство по эксплуатации | Dell Россия

Opțiunea tastaturii. Dell Latitude E5570 Manual de utilizare

Puteți utiliza tastatura pentru a controla mouse-ul și a simplifica tastarea anumitor combinații de taste.

opțiunea tastaturii exercitarea unei opțiuni

Puteți ajusta aceste setări de pe pagina Simplificarea utilizării tastaturii din Centrul de accesibilitate. Faceți clic pe butonul Startfaceți clic pe Panou de control, faceți clic pe Accesibilitate, faceți clic pe Accesibilitate centru, apoi faceți clic pe face tastatura mai ușor de utilizat.

opțiunea tastaturii lucrați de la domiciliu în milano

Selectați opțiunile opțiunea tastaturii care doriți să le utilizați: Activați tastele mouse-ului. Această opțiune setează funcția Taste mouse să ruleze atunci când vă conectați la Windows.

opțiunea tastaturii cum sunt închise opțiunile

În loc să utilizați mouse-ul, puteți utiliza tastele săgeți de pe tastatură sau minitastatura numerică pentru a muta indicatorul. Activare Taste adezive. Această opțiune setează funcția Taste adezive să ruleze atunci când vă conectați la Windows.

opțiunea tastaturii preț de decontare a opțiunii

În loc să apăsați simultan trei taste de exemplu atunci când trebuie să apăsați simultan tastele Ctrl, Alt și Delete pentru a vă conecta la Windowsputeți utiliza o tastă activând funcția Taste adezive și ajustând setările.

Astfel, puteți să apăsați o tastă modificatoare și să o setați să rămână activă până când este apăsată altă tastă. Activare Taste comutare.

opțiunea tastaturii schimbarea volumului în opțiuni

Această opțiune setează funcția Taste comutare să ruleze atunci când vă conectați la Windows. Taste comutare poate reda un sunet de avertizare de fiecare dată când apăsați tastele Caps Lock, Num Lock sau Scroll Lock. Aceste avertizări vă opțiunea tastaturii ajuta să evitați situațiile deranjate în care apăsați neintenționat o tastă, fără a vă da seama de acest lucru.

Keyboard Entry Method metoda de introducere a datelor de la tastatură Definiţi metoda de introducere a datelor de la tastatură. Această opţiune este disponibilă în următoarele cazuri: Dacă limba definită pentru afişarea sistemului este chineză cu caractere tradiţionale Dacă limba definită pentru afişarea sistemului este japoneză şi pentru [Keyboard Type] aţi ales opţiunea [Japanese Keyboard] sau [English Keyboard US Standard ] Key Binding crearea unor comenzi rapide Pentru a defini asocierii unor chei anumitor taste. Această opţiune este disponibilă dacă limba definită pentru afişarea sistemului este japoneză şi pentru [Keyboard Type] aţi ales opţiunea [Japanese Keyboard] sau [English Keyboard US Standard ]. Key Repeat Interval intervalul de repetare a tastelor Pentru a defini intervalul de timp după care este repetat un caracter, opțiunea tastaturii ţineţi apăsată o tastă. Key Repeat Speed viteza de repetare a tastelor Pentru a defini viteza de repetare a caracterului, dacă ţineţi apăsată o tastă.

Activare Taste filtrare. Această opțiune setează funcția Taste filtrare să ruleze atunci când vă conectați la Windows.

Ce este Zoom și ce oferă?

Puteți seta Windows să ignore apăsările de taste în succesiune rapidă sau tastele apăsate câteva secunde în mod neintenționat. Subliniere comenzi rapide de la tastatură și taste de acces. Această opțiune simplifică accesul de pe tastatură la casetele de dialog prin sublinierea tastelor de acces pentru comenzile respective.

Selectarea tuturor elementelor dintr-un document sau dintr-o fereastră F1 Afișarea Ajutorului pentru un program sau pentru Windows Tasta siglă Windows Afișarea Ajutor și Asistență Windows Esc Anularea activității curente Tastă aplicație Deschiderea unui meniu de comenzi corelat cu o selecție dintr-un program. Este echivalent cu a face clic dreapta pe selecție.

Pentru mai multe informații despre comenzile rapide de la tastatură, consultați comenzi rapide de la tastatură. Împiedicați aranjarea automată a Windows atunci când este mutată la marginea ecranului.

  • Dell Latitude E / Руководство по эксплуатации | Dell Россия
  • Shift-Comandă-N: creează un dosar nou.
  • Vk lve cum să faci bani
  • Furci pe opțiuni

Această opțiune împiedică redimensionarea automată a ferestrelor și andocarea de-a lungul muchiilor ecranului atunci când le mutați acolo. Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Alăturați-vă discuției.

Ajustarea pe iPad a configurărilor pentru tastatura de pe ecran și externă Puteți ajusta tastatura de pe ecran software de pe iPad. Dacă utilizați o tastatură externă hardware cu iPad-ul, puteți să personalizați scurtăturile din tastatură și să modificați configurări precum viteza de repetare a tastelor. Configurarea tastaturii de pe ecran să afișeze doar litere majuscule Dacă vedeți cu dificultate tastatura de pe ecran, o puteți configura să afișeze doar litere majuscule. Scrierea pe o tastatură mai mare de pe ecran Rotiți iPad-ul în orientarea peisaj pentru a utiliza o tastatură mai mare în multe aplicații, inclusiv Mail, Safari, Opțiunea tastaturii, Notițe și Contacte. Pentru informații despre alte moduri de a ajusta tastatura de pe ecran, consultați Configurarea opțiunilor pentru tastare.