Ortel Mobile - Internet Flat 5 GB

Opțiuni mobile

Ce aplicații mi-ar fi de ajutor în călătorie?

Samsung Galaxy S I9000 - How to put phone in download mode

Instalează aplicația My Moldcell pentru activarea opțiunilor dedicate Roaming și verificarea tarifelor standard. O aplicație utilă este Google Maps. Aceasta îți permite să găseşti cu ușurință punctele turistice care te interesează și ruta cea mai scurtă către acestea. E disponibilă spre utilizare offline, ceea ce înseamnă că o poți descărca acum și utiliza fără conexiune la Internet în Roaming.

opțiuni mobile

Acum și în limba română. Aplicația Google Translate te ajută să obții o traducere instantanee pentru cuvintele pe care nu le înțelegi.

opțiuni mobile

Deosebit de util pentru meniurile din restaurant, indicatoarele stradale, orarele trenurilor, etc. Cauți un restaurant recomandat opțiuni mobile mai multă lume sau ce se mai poate de făcut într-o anumită zonă dintr-un oraș?

Aplicația TripAdvisor este cel mai bun prieten în astfel de întrebări.

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.

Vezi comentariile vizitatorilor şi notele acordate. Fie că utilizezi un card de debit sau credit atunci când ești în străinătate, asigură-te că ai un mod ușor de a-ți accesa contul bancar de acasă.

opțiuni mobile

Înainte de a pleca peste hotare, instalează aplicația Find My phone. La utilizarea aplicațiilor în Roaming, vei fi opțiuni mobile pentru traficul Internet consumat conform opțiunilor Roaming activate sau conform tarifelor standard în Roaming.

Vezi aici condițiile de utilizare a serviciului Roaming.

Apeluri de pe telefonul mobil la prețuri convenabile în interiorul Germaniei și în străinătate: Cu cartela SIM Prepaid și cu tarifele pentru telefonie mobilă de la ortelmobile.