Pentru ce sunt codurile okved? Ce afectează codurile okwed selectate? Afectat de codul okwed

Opțiuni okwed

Activitățile legate de eliminarea deșeurilor fac obiectul unei licențe obligatorii. Acestea sunt necesare antreprenorilor pentru a notifica organele statului autoritățile cu privire la sfera activităților lor: cu privire la ceea ce va face exact entitatea de afaceri.

La depunerea documentelor pentru înregistrarea inițială a formei de proprietate a întreprinderii sau opțiuni okwed modificărilor introduse, codurile trebuie indicate în cererile relevante.

Au fost puse în funcțiune relativ recent - de la 1 ianuarie Clasificatorul în sine arată ca o listă derulantă ierarhică, în care ramurile economiei sunt grupate în opțiuni okwed, indicate prin litere, clase și grupuri de activități sunt date în cadrul secțiunilor.

Reciclarea include sortarea, prelucrarea și eliminarea ulterioară a hârtiei, cauciucului, sticlei, resturilor de metale neferoase și feroase, materiale plastice, materiale plastice, lemn, textile și alte materiale.

Coduri comerciale cu ridicata. Coduri OKWED en-gros OKWED 2 en-gros

Astfel, atunci când întocmiți documente pentru înregistrarea de stat, ar trebui să indicați codurile celei de-a a clase de OKVED: eliminarea gunoiului și a deșeurilor menajere.

În Clasificator, codul este desemnat într-o formulare ușor diferită - ca colectare și eliminare a deșeurilor. Toate codurile din patru cifre ale acestei clase pot fi selectate.

Cu această indicație, toate subgrupurile și tipurile acestui grup devin automat activitățile declarate.

Ce este OKVED

Dacă un antreprenor sau o companie deja opțiuni okwed intenționează să scoată gunoi și deșeuri solide, ar trebui să se depună o cerere pentru a adăuga aceste coduri OKVED la lista activităților companiei.

Orașele mari din Rusia generează o cantitate uriașă de deșeuri industriale și de consum. Afacerea gunoiului este o direcție relevantă de antreprenoriat și, cu abordarea corectă, este opțiuni okwed să aducă profit.

Pentru a deschide o afacere, un antreprenor trebuie să determine cu exactitate vectorul activității sale - transportul, depozitarea, procesarea deșeurilor sau toate acțiunile împreună.

Zonele de afaceri sunt desemnate cu un cod special, în conformitate cu clasificatorul de tip rusesc activitatea economică OKVED. Aceste informații sunt solicitate de stat pentru statistici și calcule fiscale. Anumite activități necesită licențiere. Codul 38 conform OKVED desemnează eliminarea, prelucrarea și depozitarea gunoiului și a deșeurilor menajere.

Legea federală nr.

  • Câștigați bitcoin într- o săptămână
  • Pentru ce sunt codurile okved? Ce afectează codurile okwed selectate? Afectat de codul okwed

Nu poate fi eliminat în mod natural. Produse chimice, transformatoare, uleiuri minerale și sintetice, dispozitive care conțin mercur. Foarte periculos. Va dura cel puțin 30 de ani pentru a descompune deșeurile din clasa 2. Produse care conțin plumb, baterii, acizi și alcalii. Moderat periculos.

opțiuni okwed

Uleiuri pentru mașini, lacuri, vopsele, solvenți, motorină, excremente de pasăre. Le ia 10 ani să se autodistrugă. Pericol scăzut.

Deșeuri menajere și de construcții, anvelope auto, deșeuri de hârtie. Practic nu este periculos.

Pasul 1. AlegeИ›i noi coduri OKVED

Așchii de lemn, mancare irositafragmente de cărămizi și ceramică etc. Diferența dintre 4 și 5 clase de pericol nu pare foarte evidentă. Dificultatea este că pentru opțiuni okwed lucra cu deșeuri de clase de pericol, este necesară o licență de la un astfel de organism ca Rosprirodnadzor.

Activitățile de gunoi din clasa 5 nu trebuie să fie autorizate. Eliminarea deșeurilor solide clasa de pericol, depozitarea sau îndepărtarea deșeurilor deșeuri din construcții aparțin diferitelor grupuri ale clasificatorului.

Mai multe coduri pot fi selectate în timpul opțiuni okwed. Codul 38 aparține secțiunii "E" și include categoriile: 1 - colectarea deșeurilor; 2 - eliminarea deșeurilor; 3 - prelucrarea materiilor prime secundare.

Pentru a opțiuni okwed înregistra, un antreprenor trebuie să furnizeze un cod care conține cel puțin 4 cifre: Este permisă colectarea deșeurilor solide folosind coșuri de gunoi și containere la clădirile rezidențiale și întreprinderi.

opțiuni okwed

Puteți colecta deșeuri din construcții, ruperea cărămizilor, nisip, pietriș, textile și multe altele. Nu este permis să lucrați cu deșeuri din clasa de pericol Este permisă lucrul cu explozivi, oxidanți, baterii, combustibil, deșeuri radioactive și periculoase biologic. Aceasta include, de asemenea, colectarea și transportul deșeurilor lichide foarte toxice. Deșeurile nepericuloase pot fi plasate în gropi de compost, incinerate sau eliminate în alt mod.

Aceasta include și activitățile depozitelor de deșeuri pentru distrugerea gunoiului. Acest grup nu include sortarea hârtiei, materialelor plastice, metalelor.

Aceasta nu include activitățile de dezinfecție, purificarea apei și a solului de contaminanți.

opțiuni okwed

Aceasta include și eliminarea echipamentelor de birou, electrocasnice conținând substanțe cumpără satoshi frigideredistrugerea animalelor vii sau moarte infectate, eliminarea echipamentelor informatice. Acest grup include activitățile de procesare deseuri radioactive și combustibil nuclear uzat.