Cum se face un televizor din hârtie: două opțiuni simple - Lucru de mână - 2021

Opțiuni simple. Flori plate origami. Origami a crescut din hârtie: mai multe opțiuni simple de asamblare

Origami a crescut din hârtie: mai multe opțiuni simple de asamblare Flori plate origami. Origami a crescut din hârtie: mai multe opțiuni simple de asamblare Accesorii Puteți colecta un trandafir pe o tulpină și îl puteți pune într-o vază. Puteți împături niște muguri și le puteți folosi ca element decorativ Sau poți doar să faci plăcere copiilor cu o ambarcațiune frumoasă. Deci, cum să faci un trandafir origami din hârtie cu propriile mâini? Există multe opțiuni pentru asamblarea acestor culori.

De exemplu, o diagramă în limba rusă. Cu toate acestea, aceste instrucțiuni nu sunt întotdeauna pe deplin înțelese. Opțiuni simple de master transmit mai opțiuni simple informații și ajută la obținerea rezultatului dorit.

Opțiune simplă Aveți nevoie de hârtie A4 față-verso colorată. De asemenea, veți avea nevoie de foarfece și lipici. Tăiați o bandă lată de 1 cm de-a lungul părții lungi. Îndoiți colțul. Îndoiți-vă din nou, așa. Apucând capătul benzii, faceți o singură întoarcere. În acest fel. Acum trebuie să răsucim trandafirul, făcând tot timpul falduri, ca la început. Continuați în acest spirit până la sfârșitul benzii.

  • Alegerea unui robot de tranzacționare
  • Преобразовывать речь октопауков на наш язык много сложнее.
  • Opțiunea răspândită
  • Câștigurile pe internet cu retragerea către webmoney

Lipiți vârful hârtiei pe floare. Faceți același lucru cu piciorul prin care a fost ținut trandafirul în timpul procesului de asamblare. Opțiuni simple obține această frumusețe: Puteți lăsa sau stropi produsul finit cu sclipici. De asemenea, puteți lua firul și îl puteți înfășura în hârtie verde. Veți obține o astfel de grămadă de trandafiri.

Acest model este potrivit pentru începători și copii. Trandafirul este mai greu Pentru această ambarcațiune, aveți nevoie de un pătrat de hârtie, de cel mult 10 × 10 cm.

6 opțiuni simple de a face mișcare acasă - Slab sau Gras

Foaia este pliată în jumătate. Apoi încă o jumătate. Partea superioară a hârtiei este aplatizată într-un triunghi. Acum piesa de prelucrat trebuie răsturnată.

Și pe această parte, împăturiți hârtia într-un triunghi, ca înainte. Colțurile din dreapta și din stânga pe o parte sunt îndoite în sus, într-un diamant.

Aceleași colțuri sunt îndoite în jumătate în jos și îndoite în spate. Micile triunghiuri care alcătuiesc rombul trebuie aplatizate astfel.

Îndoiți buzunarele rezultate în jumătate, în jos.

Principal Lucru de mână Cum se face un televizor din hârtie: două opțiuni simple Cum se face un televizor din hârtie: două opțiuni simple - Lucru de mână - Lucru de mână Lumea marionetă fascinează cu asemănarea cu viața oamenilor. Fanii de Barbie si alte frumuseti din plastic incearca sa recreeze un univers de jucarie mic, care va arata ca imprejurimile lor. Papusi construiesc case, fac mobilier, inventeaza aparate de uz casnic. Doliu de viață În casa păpușii trebuie să fie un televizor.

Faceți același lucru și de cealaltă parte. Va ieși așa. Îndoiți colțul superior în jos, făcând o pliere și îndoiți-l înapoi. Deschideți partea inferioară a semifabricatului ca o carte. Trageți de locațiile afișate în imagine și aplatizați.

Ar trebui să aveți două triunghiuri pătrate. Întoarceți piesa de prelucrat.

Trei opțiuni simple cum să coaseți o fustă pufoasă pentru o mică prințesă - Lucru de mână -

Ridicați triunghiul în sus trăgându-l. Pătratul din dreapta jos trebuie să fie îndoit în diagonală, de sus în jos. Întoarceți piesa de prelucrat cu de grade și îndoiți din nou pătratul din dreapta jos.

Support: Route Settings on a Garmin Automotive Device

Puneți o floare aproape pliată mâna stângă Luați partea dreaptă a piesei de prelucrat și răsuciți-o în sensul acelor de ceasornic.

Rezultatul este un trandafir. De asemenea, puteți ajuta cu mâna stângă. Înfășurați colțurile în jurul creionului, răsucindu-le ușor. Aceasta va fi floarea: Arată bine pe o carte poștală de scrapbooking, pe o cutie cadou sau într-o vază de sticlă unde puteți pune mai mulți trandafiri de diferite culori simultan. Model din module Această opțiune este mai complicată, dar floarea arată foarte delicată și frumoasă.

Este necesar să pregătiți pătrate de hârtie opțiuni simple, 8 sau 15 bucăți, în funcție de câte straturi există în trandafir, două sau trei. Și, de asemenea, lipici, deoarece acesta este un ansamblu modular.

Pătratul este pliat în jumătate, se face o pliere și foaia se întoarce înapoi. Extindeți-vă în sus, ca un diamant. Luați colțul din dreapta și pliați-l spre interior, de-a lungul liniei pliului realizat anterior.

Îndoiți și colțul din stânga. Cu ajutorul unui creion, răsuciți puțin colțul. Modulul pentru petale este gata.

Tipuri de forme Acasă · Tipuri de forme · Cum să-ți croiești un costum de camuflaj pentru vânătoare cu propriile mâini? Cum să-ți creezi un costum de goblen: opțiuni simple din materiale de rebut Un costum de spiriduș din materiale de fier vechi Cum să-ți croiești un costum de camuflaj pentru vânătoare cu propriile mâini?

Primul rând este asamblat din 3 petale. Este necesar să aplicați o picătură de lipici pe colțul stâng al unei petale și pe colțul drept al celeilalte.

Urcatul scărilor

În acest fel: Acum, cele trei petale lipite trebuie conectate într-un cerc. Primul rând este gata. Al doilea rând este format din 5 petale. Mai întâi îl lipim în partea de sus, apoi îl întoarcem și îl lipim în partea de jos. Așa arată partea interioară după conexiune. Și atât de extern. Conectați-vă într-un cerc. Pentru al treilea rând, sunt necesare 7 petale și este asamblat în același mod ca al doilea. Se pare că există trei astfel de goluri. Aceste trei rânduri trebuie conectate pentru a forma o floare, începând cu cea mai mică.

cum să câștigi bani pe opțiuni binare recenzii reale cont demo de schimb financiar

Iată un astfel de miracol în cele din urmă. Ce floare frumoasă de trandafir până la urmă! Și cât de bine este să o poți asambla cu propriile mâini, nu-i așa? Videoclipuri similare Aici puteți viziona o selecție de videoclipuri despre realizarea altor tipuri de trandafiri, în special faimosul trandafir Kawasaki. Toți fanii artei origami sunt familiarizați cu numele Toshikazu Kawasaki. Acest maestru japonez este cunoscut pe scară largă printre origamiști pentru modelele sale incredibil de realiste.

Astăzi vă vom spune cum să faceți un trandafir origami folosind tehnica sugerată de acest maestru. Cea mai iubită figură a maestrului Kawasaki este regina florilor - trandafirul. Se dovedește a fi atât opțiuni simple realist încât uneori este dificil să o deosebești de o floare vie: Un astfel de realism se realizează prin tehnici neobișnuite de pliere a hârtiei și tehnici pentru întoarcerea unei foi de hârtie.

Principal Lucru de mână Trei opțiuni simple despre cum să coaseți o fustă pufoasă pentru o mică prințesă Trei opțiuni simple cum să coaseți o fustă pufoasă pentru o mică prințesă - Lucru de mână - Lucru de mână Fetițele mici doresc mereu să arate ca o prințesă. Prin urmare, multe mame doresc să facă haine pentru copiii lor.

Pentru începătorii care pliază un trandafir pentru prima dată folosind tehnica origami, o clasă de master video va fi o necesitate. Prin urmare, înainte de muncă, vă rugăm să aveți răbdare și timp pentru a viziona videoclipul dorit le veți găsi la sfârșitul articolului.

Nu vă fie teamă să încercați lucruri noi în arta plastică a origami-ului. Deci, pentru muncă avem nevoie de un pătrat de hârtie roșie sau de orice altă culoare, la alegerea dvs.

  • Câștigurile pe investiții pe internet
  • Timp estimat de citire: 3 minute, 4 secunde Știm cu toții că pentru o sănătate bună e bine să fim supli și să avem un program de mișcare constant.
  • Câștiguri neobișnuite pe net
  • Cum să faci 30 de mii de repede
  • Cum se face un televizor din hârtie: două opțiuni simple - Lucru de mână -
  • Flori plate origami. Origami a crescut din hârtie: mai multe opțiuni simple de asamblare

Master-class pas cu pas cu fotografii Vom începe clasa noastră magistrală cu o diagramă a pliurilor unei foi de hârtie: Este recomandabil să faceți toate faldurile hârtiei pe părțile din față și din spate pentru a ce fel de câștiguri online lucrările ulterioare cu semifabricatul.

Ca urmare a manipulărilor hârtiei, ar trebui să obținem următoarele: După ce toate faldurile de pe foaie sunt opțiuni simple, începem să împăturim trandafirul. În primul rând, îndoiți colțurile hârtiei în partea din față.

10 opțiuni ușoare de mic dejun pentru sportivi

În viitor, acestea vor fi cele mai mari petale de trandafir: Acum întoarcem lucrarea în partea din spate: Trecem la următorul pas de lucru. Aici trebuie să împăturim o bucată de hârtie de-a lungul pliurilor diagonale, formând un pătrat cu o depresiune diagonală în centru: Dacă ați urmat cu strictețe schema de pliere, atunci o foaie de hârtie se va plia cu ușurință în această poziție: Acum punem piesa de prelucrat pe masă și îndoiți ușor clapeta superioară către noi înșine: Începe procesul laborios de adăugare.

Încercați să urmați instrucțiunile în mod clar.

acasă muncă în engleză câștigurile pe internet de pe un smartphone

Este necesar să îndoiți foaia de jos departe opțiuni simple dvs. După aceea, opțiuni simple trebui să obținem viitorul nucleu al florii. Ea ține ferm colțurile figurii, nepermițându-le să se întoarcă: Pentru a fixa poziția acestui miez și pentru a evita ruperea acestuia în timpul manipulărilor ulterioare, vă sfătuim cu tărie să opțiuni simple întăriți cu o bucată opțiuni simple bandă: Întoarcem lucrarea: Începem să adăugăm volum figurii, îndoind alternativ colțurile viitoarei flori într-o direcție de-a lungul liniilor de pliere: Avem deja forma unui trandafir.

Rețineți că forma a luat deja forma unui mugur: Păstrând aceeași acuratețe a muncii, procedăm la adăugarea petalelor. Această etapă de lucru este destul de dificilă. Mai întâi, trebuie să îndoiți unul dintre colțurile florii și să o deschideți, apoi să o îndoiți de-a lungul săgeții către interior: După ce ați completat adăugarea, trebuie să pliați această parte în direcția opusă, ținând cont de liniile de pliere ale triunghiului mic: Repetați acest pas pentru petalele de trandafir rămase.

anyoption options binary options tranzacționarea prin căpușe a opțiunilor binare

După această manipulare cu semifabricatul, floarea ar trebui să ia următoarea formă: Petalele intacte rămase trebuie pliate una în cealaltă.