Retragerea opțiunilor

Conținutul

  Email Spania însorită este încă una dintre cele mai populare țări în rândul celor care doresc să se retragă la pensie într-o altă țară. De la insulele Baleare și Canare până la zona de coastă relaxantă din Andaluzia, există nenumărate locuri în care puteți trăi în Spania după ce ați ajuns la vârsta de pensionare, dar cum faceți și ce trebuie să știți înainte de a vă putea retrage la pensie în Spania?

  Play Ministerul german apărării elaborează planuri privind retragerea tuturor trupelor sale din Afganistan posibil în decurs de patru luni, a declarat vineri un purtător de cuvânt al ministerului de la Berlin, informează dpa. Aceste opţiuni au fost luate în considerare înaintea deciziei din această săptămână a preşedintelui american Donald Trump de a reduce numărul soldaţilor americani din Afganistan la 2.

  cum să faci bani ai nevoie de idei

  Ministrul apărării, Annegret Kramp-Karrenbauer, declarase joi că armata este pregătită să acţioneze foarte rapid pe baza propunerii SUA. În prezent, există aproximativ 1. Potrivit purtătorului de cuvânt, dacă retragerea opțiunilor va avea loc, o echipă logistică alcătuită din de persoane va fi trimisă rapid în Afganistan pentru a organiza plecarea.

  cum să faci bani pe internet în orașul tău

  Echipa ar urma să-i sprijine pe cei de agenţi logistici aflaţi deja acolo. Principalele aspecte asupra cărora se va decide vizează ce echipamente şi arme ar urma să fie returnate în Germania şi care vor fi abandonate în Afganistan după ce vor fi făcute astfel încât să nu poată fi utilizate.

  Tobias Lindner, purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar al Partidului Verde, a declarat pentru presă că nu este un secret intenţia Germaniei de a pleca din Afganistan.

  Acestea fiind spuse, revista Spiegel a informat retragerea opțiunilor că armata a rezervat 50 de milioane de euro pentru proiecte de construcţie în Mazar-e-Sharif şi Kunduz. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

  învățarea de a schimba opțiuni pe forturi

  Detalii în secţiunea Condiții de utilizare.