Caracteristici

Scrie opțiuni

Pe modele de iPhone anterioare, accesează Touch ID și cod de acces. Apasă pe Activați codul de acces.

scrie opțiuni bifează opțiunea

Introdu un cod de acces format din șase cifre. Sau apasă pe Opțiuni cod de acces pentru a alege un cod numeric din patru cifre, un cod numeric personalizat sau un cod alfanumeric personalizat.

  1. Câștigați videoclipuri online
  2. În plus, beneficiezi de numeroasele avantaje ale tarifelor preplată mai ieftine și nenumărate opțiuni.

Introdu din nou codul de acces pentru a-l confirma și activa. Vei găsi mai multe configurări și opțiuni: Dezactivați codul de acces: atinge această opțiune pentru a dezactiva codul de acces.

scrie opțiuni cel mai bun curs de forex

Schimbați codul de acces: introdu un nou cod de acces din șase cifre. Sau apasă pe Opțiuni cod de acces pentru a alege în schimb un cod numeric din patru cifre, un cod numeric personalizat sau un cod alfanumeric personalizat. Solicitați codul de acces: după ce blochezi ecranul, această configurare îți solicită în mod implicit să introduci codul de acces scrie opțiuni deblocarea ecranului.

scrie opțiuni brescia lucrează de la domiciliu

Dacă nu vrei o solicitare imediată a codului de acces, modifică această configurare. Ca măsură de securitate, dacă folosești Touch ID sau Apple Pay, nu poți să schimbi solicitarea imediată a codului de acces.

opțiune - definiție și paradigmă | dexonline

Acces în ecranul de blocare: folosește această opțiune pentru a permite accesul la anumite funcții atunci când dispozitivul este blocat, de exemplu  Informațiile zileiCentrul de notificări ,  SiriRăspuns cu mesaj , Centrul de control pe iPhone și pe iPod touch sau pe iPadWallet scrie opțiuni pe accesorii USB. Ștergere date: alege dacă dispozitivul se șterge automat după zece încercări nereușite de introducere a codului de acces. Dacă nu activezi această opțiune, dispozitivul va trebui să fie restaurat pe un computer după zece încercări eșuate.

scrie opțiuni nu banii ușori

Obține ajutor Urmează pașii din această scrie opțiuni pentru a obține ajutor legat de configurările pentru codul de acces, alerte și parole pierdute. Dacă primești o alertă prin care ți se solicită să schimbi codul de acces sau dacă nu poți să modifici configurările pentru codul de acces Profilurile de configurare și conturile de e-mail bazate pe Microsoft Exchange comune în cazul dispozitivelor de afaceri sau educaționale au uneori politici privind codul de acces care pot cauza astfel de probleme: Nu poți să dezactivezi codul de acces.

Este ușor de modificat meniul și de adăugat noi module, pentru că atât meniul cât și modulele sunt definite în fișierele de configurare XML. Mai jos sunt descrise modurile în care se pot scrie noile module și în care se poate modifica meniul arborelui. De exemplu, modulul r. De exemplu, modulul care extrage liniile vectoriale dintr-un raster se numește r.

Nu poți să modifici configurările pentru codul de acces deoarece sunt indisponibile, gri sau estompate. Vei vedea o alertă despre o solicitare a codului de acces. De exemplu, este posibil să vezi un mesaj care te anunță că trebuie să îți modifici codul de deblocare a dispozitivului iPhone în 60 de minute. Contactează administratorul IT pentru a obține ajutor.

scrie opțiuni pentru opțiuni super strategie

Dacă nu folosești un profil de configurare sau un cont Microsoft Exchange sau dacă ești proprietarul dispozitivului tău, actualizează dispozitivul la cea mai recentă versiune de iOS sau de iPadOS. Dacă ai uitat codul de acces Dacă se introduce de prea multe ori un cod de acces greșit, dispozitivul se va dezactiva temporar.

Acest conținut și aceste informații de ajutor Experiența generală cu centrul de ajutor Următorul Forum de ajutor Forum Solicită sau returnează o confirmare de citire Funcția este disponibilă numai dacă folosești un cont Gmail pentru serviciu sau pentru școală configurat de un administrator. Dacă folosești un cont gmail. Pentru a afla când a fost deschis un e-mail pe care l-ai trimis, poți cere o confirmare de citire. Ți se trimite o confirmare de citire sub formă de e-mail cu ora și data când a fost deschis e-mailul. Solicită o confirmare de citire Deschide Gmail pe computer.

În acest caz, obține ajutor dacă ai uitat codul de acces sau dacă dispozitivul a fost dezactivat. Dacă ai uitat codul de acces pentru Restricții, află ce să faci.

Data publicării:.

Because your you have an option.