Prețul actual Litecoin (LTC) este de USD.

Tera bitcoin, John McAfee: Bitcoin întărește | konad.ro

tera bitcoin ce este echilibrul în opțiuni

TeraExchange lansează prima tranzacționare reglementată a derivatelor Bitcoin Summit, NJ; 12 septembrie TeraExchange, o facilitate de executare a swap-urilor înregistrată la Comisia de tranzacționare a produselor futures de mărfuri CFTCa anunțat lansarea primei platforme reglementate pentru derivatele bitcoin și a unui indice spot al prețurilor bizantine.

Derivatul bitcoin și indicele prețurilor Tera Bitcoin au fost create pentru a răspunde cererii în creștere a comercianților globali, a procesatorilor de plăți, a minerilor și a fondurilor speculative pentru un instrument eficient de acoperire a riscurilor.

tera bitcoin înregistrare regiunile regulamentului la domiciliu

Instituțiile de piață instituționale s-au oferit deja pentru a oferi piețe continue pe o serie de tenori. TeraExchange a tera bitcoin cu CFTC timp de peste șase luni pentru a se asigura că swapul și indicele îndeplinesc acum toate cerințele de reglementare.

Cuprins: Bitcoin a fost creat ca urmare a crizei financiare globale din pentru a funcționa în afara guvernelor centrale, a băncilor și a instituțiilor financiare. Alte valute digitale și virtuale, denumite și criptocuritate, au apărut la scurt timp după aceea. Deoarece Bitcoin este atât de nou, reglementările guvernamentale sunt încă minime.

Nuara, președinte și co-fondator al TeraExchange. Indicele prețurilor Tera Bitcoin utilizează un algoritm dinamic care compilează și filtrează datele în timp real dintr-un număr de schimburi de biți globale utilizate pe scară largă.

tera bitcoin forex unde să investească astăzi

Pentru a fi incluși în index, aceste schimburi sunt necesare pentru a executa și menține un acord de schimb de informații cu TeraExchange, conform cerințelor CFTC. TeraExchange este administratorul indexului și agentul de calcul.

Articole Interesante

TeraExchange este un pionier global pe piața instrumentelor derivate. Acesta a fost lansat ca SEF în octombrieoferind o platformă de clasă tera bitcoin pentru tranzacționarea unui instrument financiar matrice. Despre TeraExchange TeraExchange, LLC este o facilitate de executare a swap-urilor care este înregistrată la Comisia de tranzacționare a mărfurilor futures și oferă participanților pe piață acces la swap-uri pe rata dobânzii, swap-uri pe riscul de credit, forward-uri non-deliverable și swap-uri bitcoin.

Bongkar Rahasia Dibalik Bitcoin (Jangan Beli Bitcoin, Sebelum Nonton)