⚙CUM SĂ CREAȚI HISTOGRAMĂ ȘI SĂ PREZENTAȚI TENDINȚELE ÎN EXCEL - TUTORIALE

Histogramele opțiunilor

Reglare fină balans de alb Presetare manuală Zoom redare Pentru a mări fotografia atunci când este afişată histograma, apăsaţi X. Folosiți butoanele X şi W Q pentru a mări şi pentru a micşora şi derulaţi imaginea cu selectorul multiplu.

Autor: histogramele opțiunilor. Cunoaștem aceste două opțiuni ca histogramă și tendințe.

Intervalele parametrului, ordonate cresctor, sunt reprezentate n abscis iar n ordonat este reprezentat frecvena de apariie. Histograma este o imagine a distribuiei valorilor unui anumit parametru.

Vom analiza în detaliu cum puteți crea acest tip de opțiuni în Excel într-un mod simplu și total profesional. Ce este o histogramă în Excel O histogramă este o modalitate de a reprezenta grafic o variabilă luând designul barelor în care dimensiunea fiecărei bare este proporțională cu frecvența valorii pe care vrem să o reprezentăm. O histogramă este compusă din două elemente: Axa orizontală: conține valorile variabilelor Axa verticală: conține frecvențele fiecărei valori 1.

cum să faci bitcoin într- o zi 2021

Creați histogramă în Excel Pentru acest caz, avem următoarele date dintr-o serie de ID-uri și vârste: Înainte de a începe procesul de creare a histogrameitrebuie să grupăm datele pe clase, adică după categoriile în care trebuie clasificate datele din acest exemplu, deoarece scopul principal al histogramei este Grafic câte elemente aparțin fiecărei categorii.

Am creat o nouă coloană numită Categorie în care am definit valorile unice ale coloanei B, Vârstă, folosind opțiunea Eliminare duplicate.

fă repede 20 de mii

Cu aceste valori definite, vom continua la crearea histogramei în Excel Odată activat faceți clic pe OK. Pasul 2 Odată activat acest instrument, mergem la fila Date, grupul de analiză și acolo vom face clic pe opțiunea Analiză date. Pasul 3 Următoarea fereastră va fi afișată unde selectăm linia Histogramă: Faceți clic pe OK și următorul asistent se va deschide unde trebuie să definim histogramele opțiunilor de date care vor fi utilizate pentru histogramă.

Excel Histogram - statistics

Pasul 4 În acest caz, definim următoarele valori Interval de intrare În acest câmp am indicat gama de date care conține vârstele, în acest caz histogramele opțiunilor B. Gama de clase În acest câmp am indicat intervalul care a fost definit în coloana C, Categorie Trebuie să ne asigurăm că casetele Creare diagramă și Pe o foaie nouă, astfel încât să fie creată histograma pe o foaie nouă.

Putem vedea că a fost creată următoarea grafică: În grafic putem vedea numărul de ori se repetă o valoare în datele furnizate, de exemplu, vârsta 25 este repetată de 7 ori în intervalul de date.

strategii de opțiuni binare cu risc minim

Editați o histogramă în Excel Pentru a îmbunătăți aspectul histogramei am făcut două modificări de bază: Am eliminat rândul care conținea textul și mai mare. În acest fel, am creat o histogramă care să reprezinte o gamă foarte completă de date în Excel Afișează tendințele în Excel Unul histogramele opțiunilor avantajele mari pe care le avem atunci când folosim Excel este posibilitatea de a reprezenta grafic situația actuală a unui proiect, a unei companii, a unui angajat etc.

Numim acel trend și poate fi orientat către succes sau eșec și uneori nu știm cum să histogramele opțiunilor acest tip de stare în Exceldar astăzi Solvetic vă va arăta cât de simplu este să arătați o tendință în Excel datorită unui instrument numit minigraf.

Acesta este un exemplu tipic de date pentru o histogramă. În caseta de dialog Inserare diagramăsub toate diagramele, faceți clic pe histogramăapoi faceți clic pe OK. Sfaturi: Utilizați filele Proiectare și Formatare de pe panglică pentru a particulariza aspectul diagramei.

Minigrafele din Excel ne oferă posibilitatea de a reprezenta diverse valori într-o celulă într-un mod simplu și complet. Minigrafele Excel Tipuri de minigrafii în Excel Linie: Acest tip de minigrafic simulează graficul de linii din Excel Coloană: Acest tip de minigrafic simulează în design-ul graficului histogramele opțiunilor coloane Excel Profituri sau pierderi: Acest grafic este foarte important atunci când trebuie să reprezentăm situații financiare ale unei organizații, deoarece o valoare pozitivă va reprezenta profituri, iar o valoare negativă va reprezenta pierderi; Acest grafic nu este similar cu un alt grafic Excel Pasul 1 Pentru acest exemplu, am creat următoarele date asociate cu un raport de vânzări de componente hardware: Pentru a arăta tendința pe care o au aceste produse în Exceltrebuie aplicată cu ajutorul mini-graficelor.

o modalitate rapidă de a câștiga bani pe internet

Pentru aceasta putem selecta o gamă de date și accesați fila Inserare, grupul Minigrafic și acolo definim tipul de diagramă care să reprezinte: Pasul 2 În acest caz, vom selecta linia minigrafică și va fi afișat următorul asistent unde trebuie să indicăm în ce poziție se va afișa minigraficul.

Faceți clic pe Accept și vom vedea rezultatul. Pur și simplu copiați rezultatul celulei I2 în celelalte celule în jos pentru a opțiuni școlare purnova celelalte rezultate: Pasul 3 După cum vedem, tendința produselor este arătată și pe baza acestui lucru putem lua decizii administrative.

bitcoin pdf

Imediat ce vom selecta oricare dintre celulele unui minigrafic, Instrumentele histogramele opțiunilor minigrafic vor fi activate de unde putem modifica tipul de grafic, modificăm culorile acestuia, printre alte valori. În acest fel, am văzut cum este o sarcină simplă să reprezentăm o statistică în Excel și astfel să definim în ce direcție merge proiectul sau managementul nostru.