Modificați setările de performanță ale Chromebookului - Sistemul de operare Chrome Ajutor

Hyper trading

Conținutul

  hyper trading

  Introdus înHyper-threading este implementarea tehnologiei Intel Simultaneous Multi-Threading SMTcare permite sistemului de operare să utilizeze un nucleu virtual pentru fiecare nucleu fizic prezent în procesoare pentru a îmbunătăți performanța. Funcția Hyper-threading este activată pe computere în mod implicit pentru creșterea performanței, hyper trading într-un articol detaliat publicat marți, managerul OpenBSD, Mark Kettenis, a declarat că astfel de implementări ale procesoarelor ar putea conduce la atacuri de tip Spectre.

  hyper trading

  Prin măsurarea timpului exact pentru fiecare operație, un atacator poate calcula invers valorile de intrare pentru a descoperi informații confidențiale. Meltdown și vulnerabilitățile de clasă Spectre descoperite la începutul acestui an ar fi exemple excelente de atacuri sincronizate.

  Prin urmare, pentru a proteja utilizatorii sistemului de operare OpenBSD de la astfel de atacuri descoperite anterior, precum și viitoare, proiectul OpenBSD a dezactivat caracteristica hiper-threading a procesoarelor Intel în mod implicit, ca parte a procesului de întărire a securității sistemului.

  hyper trading

  Ce înseamnă performanța sistemului? S-ar putea să vă gândiți că, eliminarea acestei caracteristici de optimizare ar putea afecta negativ performanța sistemului dvs.

  hyper trading

  Kettenis consideră hyper trading oprirea SMT nu va avea niciun efect negativ asupra performanței sistemului, spunând că lăsarea activată ar putea încetini efectiv majoritatea încărcărilor de calcul pe CPU-uri cu mai mult de două nuclee fizice.